Holistische analyse & behandelingen

Ontdek de kracht van gezondheid van binnenuit!
In de wereld van holistische behandelingen is gezondheid niet slechts de afwezigheid van ziekte, maar eerder de aanwezigheid van vitaliteit, vreugde en een diep gevoel van verbondenheid met alles wat is.

“In de zoektocht naar gezondheid en heelheid ontdekken dat de ware schat niet alleen ligt in het behandelen van symptomen, maar in het begrijpen van ons innerlijke zelf. De holistische behandelingen openen deuren naar een diepere verbinding met je ware zijn en draagt bij aan het herstel door de oorzaak van een emotioneel of geestelijk probleem  doordat er een ontspanning optreedt in bepaalde zone of cellen van het lichaam en belastende herinneringen en onverwerkte situaties krijgen de kans zich op te lossen.

Heling met lichttherapie waarbij de stralen doordringen tot in de kern van onze cellen, herinnert je aan je innerlijke licht. Massage, een eeuwenoude kunst van aanraking, laat de stroming van levensenergie weer vrijelijk vloeien, zodat je lichaam zijn natuurlijke balans kan herstellen. En de kristallen dragen de eeuwenoude energieën van transformatie en groei met zich mee en schenken je een diepe ontspanning. 

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar vitaliteit?
Reserveer nu jouw moment voor ontspanning,  transformatie en zelfzorg.

Balans in het leven vinden is de sleutel

Om je volledige potentieel boven te halen!

Hoe kan jij geholpen worden?

Je gezondheids-analyse

Kirlianfotografie maakt energetische storingen in het lichaam zichtbaar.

Het laat zien hoe je door het leven beweegt.

Je krijgt inzicht in de verbinding tussen lichaam, geest en je emoties en de oorzaak achter een klacht.

Het wijst je de weg welke behandeling jou kan helpen voor meer balans.

Ontdek jou energetisch blokkades!

Je energie in balans

Holistische ondersteunende behandelingen gericht op een goede energiebalans, vitaliteit en het doorbreken van patronen voor groei & bewustwording.

 • Kleurenpunctuur
 • Kristaltherapie
 • Inductiebehandeling
 • Kleur/Klank
 • Healing-Access Bars

Je lichaam in balans

Holistische massages om je lichaam en geest te zuiveren, blokkades op te heffen en vitaliteit te herwinnen waardoor de innerlijke kracht weer wordt ervaren.

Aandacht voor de ontspanning van je hoofd met gemstones waardoor je een dieper bewustzijn ervaart van jezelf. 

 • Kleurmassages
 • Gemstonemassages
 • Cuppingmassage

GEZONDHEIDS-ANALYSE

Kirlianfotografie maakt energetische storingen in het lichaam zichtbaar.
We gebruiken de kirlianfotografie als analyse-methode. In essentie biedt Kirlianfotografie ons een venster naar onze innerlijke wereld, waarbij het de onzichtbare aspecten van ons bestaan worden vastlegt op een vel fotopapier door een afdruk te maken van de vingertoppen en tenen. Het kan dienen als een krachtige spiegel om ons te helpen bij het begrijpen van onze eigen essentie, wat leidt tot een diepere verbinding met wie we werkelijk zijn. Als je nieuwsgierig bent naar je eigen energetische essentie, zou Kirlianfotografie een boeiende reis kunnen zijn om te verkennen.

De op de kirlianfoto zichtbaar geworden informatie- en energiestroom van organen en lichaamssystemen geeft ons de mogelijkheid om vanuit een holistische visie de oorzaak van een klacht vast te stellen.

We krijgen informatie over ons lichaam, geest en onze emoties.

 • Het fysieke lichaam om te handelen
  pijnen, gespannen zones, ongemakken, stoornissen, belastingen
 • Het mentale lichaam om te denken
  overtuigingen, conflicten, gedrag, communicatiestoornissen
 • Het emotionele lichaam om te voelen
  niet lekker in je vel zitten, hoge gevoeligheid, overheersende emotie

 

Met deze techniek kom je meer te weten over jouw energiebalans en krijg je inzicht in de verbinding tussen lichaam en geest. Het wijst ook de weg naar de juiste behandeling omdat je informatie krijgt op welk niveau het probleem zich afspeelt.

Uw huidige conditie en erfelijke aanleg wijzen ons de weg naar de juiste behandeling. Door na een behandeling een controle foto te maken is te zien of de behandeling aanslaat of bijgestuurd dient te worden.
Lees meer

*Deze analyse-methode vervangt geen reguliere diagnose maar dient als aanvulling, vanuit de oorzaak van het probleem op weg naar herstel van het lichaam en geest.

energie in balans

Kleurenpunctuur
Kleurenpunctuur is een holistische behandeling die de kracht van licht en kleur combineert met eeuwenoude kennis over meridianen en acupunctuurpunten uit de traditionele Chinese geneeskunde. Het hoofddoel is om eventuele blokkades in de informatiestroom binnen het lichaam op te heffen, waardoor de onderliggende oorzaken van pijn en ongemak worden aangepakt. Deze behandelingen bieden niet alleen verlichting, maar  bieden een dieper inzicht in de onderliggende oorzaken van onze klachten.
Lees meer

Kristaltherapie  & Healing
Kristalbehandeling met holografische facetkristallen zorgen een diepe ontspanning van het lichaam waardoor verdrongen of vergeten gebeurtenissen in het onderbewustzijn weer in het bewustzijn terecht komen.
De vier element kristallen brengen ons in contact met onderdrukte gevoelens die verscholen liggen in ons innerlijke en zorgen voor een energetische regulatie. De vier elementen staan voor: Vuur – woede en , Aarde – niet kunnen loslaten, Lucht – tweestrijd tijdens stressmomenten, Water – onderdrukte gevoelens en creativiteit. De drie grijskristallen worden gebruikt bij chronische klachten om starre structuren in beweging te brengen waardoor energie weer kan gaan stromen. 
Lees meer

Inductie behandeling
Inductie is een balans- en regulatiebehandeling door middel van hersengolfpatronen. Stress- en gevoelsproblemen zorgen ervoor dat we uit ons ritme geraken. Als dit langdurig aanhoudt of te vaak gebeurt, is het voor het lichaam moeilijk om deze balans zelf te herstellen. In deze eerste fase kan zich een klachtenpatroon gaan ontwikkelen. Denk hierbij aan spanningen, onrust, psychosomatische klachten, irritaties, slecht slapen, verminderde weerstand, of leer- en concentratieproblemen.
Lees meer

Geluk is de bloem die bloeit wanneer je de tuin

van je innerlijke wereld verzorgt.

schenk het licht!

MASSAGES MET - KLEUREN - GEMSTONES - CUPPING

Massage & transformatie
Holistische Kleur- & Gemstonemassages creëren een symfonie van balans voor je energie en emoties, waardoor klachten plaatsmaken voor groei en transformatie. De geuren nemen je mee op een innerlijke reis, waar je herinnerd wordt aan je innerlijke kracht en schoonheid.

De helende kleurfrequenties in onze oliën dringen diep door tot de bron van fysieke en mentale klachten, en nodigen je uit tot een diepere bewustwording. Deze frequenties worden aan je lichaam overgedragen, waardoor cellen, organen en systemen op elkaar worden afgestemd voor herstel op lichaam, ziel en geestniveau.

Meer dan een massage!
Het werken op acupunctuurpunten en zones en de integratie van geometrie, krachtige patronen, om het oude te helpen transformeren naar nieuwe vitale energieën, waardoor het verleden kan worden losgelaten en het nieuwe ruimte krijgt. Hier vinden vastgehouden emoties een weg naar verwerking en bevrijding.

Massagecupping, een onderdeel van deze behandelingen, biedt extra voordelen, zoals stimulatie van de bloedcirculatie, verbeterde weefsel doorbloeding, sneller weefselherstel, verhoogde afvoer van afvalstoffen, activering van de lymfatische drainage, en versteviging van de huid en bindweefsel.

Dit is een transformatie massage voor herstel en groei van jouw hele wezen!
Lees meer Holistische kleurmassage
Lees meer Holistische Gemstonemassage
Lees meer Holistische Cuppingmassage

De holistische kleur-, gemstone- en cuppingmassage kan worden gecombineerd in 1 behandeling.

Ervaringen van anderen...

Het voelt alsof ik meer in balans ben dan ooit tevoren. Inge heeft me geleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam en mijn grenzen te herkennen, wat me heeft geholpen om beter voor mezelf te zorgen en meer energie te hebben.

Lees meer

Ik voelde me direct begrepen en aangemoedigd om mijn eigen pad te volgen. Het heeft me geholpen om mijn leven meer kleur te geven en mijn passies te omarmen. Inge heeft me echt geholpen om in contact te komen met mijn zielenmissie en mezelf te verlichten van binnenuit.

De coaching sessies waren diepgaand. Inge is echt betrokken en het totaal pakket waar er gewerkt wordt op lichaam, ziel en geest sprak me enorm aan. Ik voelde me altijd ondersteund en aangemoedigd om mijn ware potentieel te verkennen. Ik heb geleerd om mijn leven vanuit een bredere, meer holistische lens te bekijken, en dat heeft me geholpen om diepere verbindingen te maken met mezelf en anderen. Ik ben dankbaar voor de inzichten, de groei en het gevoel van innerlijke rust die ik heb mogen ervaren dankzij deze holistische coaching. Het was echt een transformatieve ervaring en ik kan het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een diepgaande en holistische benadering van coaching.”

Het voelt alsof ik meer in balans ben dan ooit tevoren. Inge heeft me geleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam en mijn grenzen te herkennen, wat me heeft geholpen om beter voor mezelf te zorgen en meer energie te hebben. De eerlijke communicatie en ondersteuning hebben me geholpen om mijn ware kracht te ontdekken en zachter voor mezelf te zijn.

De coaching sessies waren soms best confronterend met mezelf. Na het opruimen van emotionele ballast voelde ik voelde me geïnspireerd en gemotiveerd om mijn doelen te bereiken en mijn diepste verlangens na te jagen. Ik ben dankbaar voor deze waardevolle reis van zelfontdekking en groei!” Dankjewel Inge!

Ik voelde me door Inge direct begrepen en aangemoedigd om mijn eigen pad te volgen. Het heeft me geholpen om mijn leven meer kleur te geven en mijn passies te omarmen. Ze heeft me echt geholpen om in contact te komen met mijn zielenmissie en mezelf te verlichten van binnenuit.

Lees meer

De coaching sessies waren diepgaand. Inge is echt betrokken en het totaal pakket waar er gewerkt wordt op lichaam, ziel en geest sprak me enorm aan. Ik voelde me altijd ondersteund en aangemoedigd om mijn ware potentieel te verkennen. Ik heb geleerd om mijn leven vanuit een bredere, meer holistische lens te bekijken, en dat heeft me geholpen om diepere verbindingen te maken met mezelf en anderen. Ik ben dankbaar voor de inzichten, de groei en het gevoel van innerlijke rust die ik heb mogen ervaren dankzij deze holistische coaching. Het was echt een transformatieve ervaring en ik kan het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een diepgaande en holistische benadering van coaching.”

Het voelt alsof ik meer in balans ben dan ooit tevoren. Inge heeft me geleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam en mijn grenzen te herkennen, wat me heeft geholpen om beter voor mezelf te zorgen en meer energie te hebben. De eerlijke communicatie en ondersteuning hebben me geholpen om mijn ware kracht te ontdekken en zachter voor mezelf te zijn.

De coaching sessies waren soms best confronterend met mezelf. Na het opruimen van emotionele ballast voelde ik voelde me geïnspireerd en gemotiveerd om mijn doelen te bereiken en mijn diepste verlangens na te jagen. Ik ben dankbaar voor deze waardevolle reis van zelfontdekking en groei!” Dankjewel Inge!

Klik op de afbeelding om mijn video te beluisteren

WELKOM VOOR JOUW REIS VAN VERANDERING EN GROEI

BEWUST LEVEN VANUIT WAT ECHT BELANGRIJK IS VOOR JE IS

Of je vastloopt in je leven, een andere richting wil inslaan of je vermoeidheid wil aanpakken. Samen zullen we jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten onderzoeken en nieuwe perspectieven ontdekken om jouw welzijn te bevorderen.

Ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar vervulling en balans.

 • Heb je een vraag voor mij?
 • Een coachingstraject starten?
 • Een holistische therapie/behandeling boeken?