Over mij & mijn passies

Welkom in mijn wereld, waar een holistische benadering het kloppend hart vormt van alles wat ik doe. In de wereld van Life & Balance Holistisch Coaching staat een diepe verbondenheid met de essentie centraal, waarbij aandacht is voor de diepere lagen van lichaam, ziel en geest.

Als iemand die van jongs af aan de energie van mensen aanvoelt en kan lezen, vormt dit mijn kracht. Gecombineerd met holistische analyses en persoonlijke intake, kan ik behandelingen en trajecten aanbevelen die in verbinding staan met individuele behoeften en innerlijke groeipunten.

Buiten mijn werk ben ik vaak te vinden in onze tuin, omringd door de pracht van de natuur, genietend van heerlijke maaltijden en quality time met mijn gezin. Actief bezig zijn is mijn tweede natuur, maar ik koester ook de momenten van rust, meditatie en creatief bezig zijn.

Mijn verlangen naar kennis en groei is de drijvende kracht achter de voortdurende verfijning en verbetering van mijn productenlijn en behandelingen. Dit alles in de zoektocht naar welzijn, zowel voor mezelf als voor anderen.  

Voor mij is ieder zaadje dat geplant mag worden voor een liefdevollere wereld een geschenk.

 

Mijn enthousiasme om anderen op te leiden en kennis over te dragen gaat hand in hand met mijn diepe wens om hun verborgen potentieel te stimuleren. Het is niet alleen het delen van kennis, maar ook het aanwakkeren van het innerlijke vuur bij anderen dat mij voldoening schenkt. Mensen inspireren en begeleiden op hun pad naar welzijn is mijn roeping. Ik omarm de pracht van natuurlijke producten en geloof sterk in de kracht van balans.

Ik nodig je uit om samen dit pad van welzijn en balans te bewandelen. Laten we samen de pracht van natuurlijke heling omarmen en de kracht van balans ontdekken. Dit is mijn toewijding, mijn passie, en mijn levenswerk.

Met warme groet,  Inge 

IN HET LABYRINT ONTDEK JE DE PADEN NAAR BINNEN

VOL MOGELIJKHEDEN, WAARHEDEN EN INZICHTEN

MIJN OPLEIDINGEN

Regulier

Farmaceutisch technisch assistent

Psychosciale & medische basiskennis HBO niveau

Complementair

Acupunctuur
Kleurenpunctuur
Kirlianfotografie
Diverse massages (technieken)
Healings

Yoga

**
25 jaar ervaring als natuurgeneeskundige NL

**
Eigen ontwikkelde producten lijn voor meer balans in energie & emotie

Trauma verwerking

EMDR
Eye Movement Disensitization and Reprocessing
EFT
Emotional freedom Techniques
TFT
Touch Freedom Techniques
IEMT
Integral Eye Movement Therapy
RET
Rationele Emovatieve Therapie
Emotioneel kompas
Transformatie coaching

Mijn 8 kernwaarden

Als Life & Balance Holistisch Coach zijn mijn 8 kernwaarden de wegwijzers die mijn benadering van begeleiding en ondersteuning vormgeven. Mijn passie is geworteld in het empoweren van individuen om balans te vinden in alle aspecten van hun leven.
Hier zijn mijn 8 kernwaarden:

Authenticiteit: Ik geloof in de kracht van echtheid en oprechtheid. Authentiek zijn is van onschatbare waarde in mijn werk. Ik moedig je aan om authentiek te zijn en om je eigen unieke pad naar welzijn te bewandelen, in lijn met je waarden en overtuigingen. Hierbij creëer ik een veilige en ondersteunende ruimte waarin je jezelf kunt zijn en je vrij voelt om jouw verhaal te delen.

Balans: Ik ondersteun je bij het verkennen en vinden van een gezonde balans tussen verschillende aspecten van je leven, of het nu gaat om werk, relaties, gezondheid of persoonlijke groei. Het vinden van balans in het leven is van groot belang voor welzijn.

Betrokkenheid: Ik omarm betrokkenheid als een essentiële waarde in mijn werk. Ik sta naast je in jouw reis naar welzijn en balans, en ik ben er ten volle bij betrokken, met zachtheid en toewijding. .

Empathie: ik luister met aandacht en begrip luister ik naar jouw behoeften en ervaringen zonder oordeel, en ik reik naar het begrijpen van jouw unieke situatie. Dit stelt me in staat om jou effectiever te ondersteunen en begeleiden.

Groei: Ik geloof in voortdurende groei en ontwikkeling. Ik moedig je aan om je persoonlijke groei te omarmen en te streven naar verbetering op je eigen tempo. Samen verkennen we mogelijkheden en ontketenen we het potentieel dat in jou schuilt.

Holisme: Ik omarm het holistische perspectief op gezondheid en welzijn, waarbij lichaam, geest en ziel als één geheel worden gezien. Mijn benadering en behandelingen zijn gericht op het vinden van balans op alle niveaus.

Verbinding: Ik hecht waarde aan een diepgaande en oprechte verbinding, die ons in staat stelt om samen te werken aan het bereiken van jouw welzijnsdoelen. Verbinding vormt de basis van de relatie tussen mij als holistisch coach en jou.

Vertrouwen: Ik streef ernaar om een veilige ruimte te creëren waar vertrouwen en openheid gedijen, waarin je je vrij mag voelen om je gedachten, angsten en dromen te delen zonder angst voor veroordeling. Dit vertrouwen stelt jou in staat om te groeien, je te ontwikkelen en je innerlijke kracht te ontdekken.

Vrijheid: Ik koester het idee van vrijheid in alle aspecten van je helende reis. Ik geloof in het groter maken van je zelfbewustzijn, zodat je de vrijheid ervaart om je eigen pad naar welzijn te kiezen en te bewandelen.

Deze kernwaarden liggen aan de basis van mijn begeleiding. Ik ben toegewijd aan het ondersteunen van mijn cliënten op hun reis naar een evenwichtiger, vervuld en harmonieus leven, waarbij we samen werken aan het versterken van welzijn en balans op alle niveaus.

Kernwaarden vormen de kompasroos die de richting bepaalt

de fundamenten waarop we bouwen in ons leven

blijven groeien & mijn innerlijk kompas

Regelmatig trek ik de natuur in waar ik mijn zintuigen open.
Het is in deze rustgevende omgeving waar ik mijn eigen batterijen oplaad. Het stelt me in staat om opnieuw te verbinden met mijn eigen innerlijke kompas, om de wijsheid van de natuur te omarmen en deze te integreren in mijn eigen groei.

De natuur is mijn meest wijze leermeester. Net zoals ik anderen begeleid naar een dieper begrip van zichzelf, helpt de natuur mij om mijn eigen pad te verlichten. Het herinnert me aan de kracht van stilte, het belang van innerlijke reflectie en het versterkt mijn toewijding aan een holistisch pad, niet alleen voor anderen, maar ook voor mijzelf.

Wanneer ik terugkeer van mijn reis in de natuur, breng ik de hernieuwde energie en kennis met me mee. Dit draagt bij aan mijn eigen groei en helpt me anderen beter te begeleiden op hun pad naar welzijn en balans. Het is een cyclus van groei, leren en delen – een dans tussen zelfontdekking en begeleiding, gevoed door de wijsheden van de natuur.

Zo blijf ik als holistisch coach en therapeut in ontwikkeling, met mijn voeten stevig in de aarde, mijn hart open voor groei en mijn geest verbonden met de wijsheden van zowel de mensen om me heen als de serene schoonheid van de natuur.

Wanneer je besluit met mij samen te werken, kun je het volgende verwachten:

  • Stoppen met het ‘uitstellen’ en de moed vinden om bewuste keuzes te maken
  • Een dieper bewustzijn ontwikkelen over jezelf en waar verandering nodig is.
  • Inzicht krijgen in belemmerende gedachten en leren hoe je hiermee om kunt gaan.
  • Concrete stappen zullen worden gezet om je doelen te bereiken.
  • Je leven vormgeven op een manier die aansluit bij wie je werkelijk bent en wat je verlangt!

Het verheugt me dat je de tijd hebt genomen om deze pagina volledig door te nemen. Nu ben ik oprecht benieuwd naar jou. Wie ben jij? En welke uitdagingen ondervind je op dit moment in je leven?

Laat me je begeleiden op jouw reis. Laat me een berichtje achter via het contactformulier, dan neem ik contact met je op.
Samen kunnen we aan de slag om jouw welzijn en balans te verbeteren.

Ervaringen van anderen...

Het voelt alsof ik meer in balans ben dan ooit tevoren. Inge heeft me geleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam en mijn grenzen te herkennen, wat me heeft geholpen om beter voor mezelf te zorgen en meer energie te hebben.

Lees meer

Ik voelde me door Inge direct begrepen en aangemoedigd om mijn eigen pad te volgen. Het heeft me geholpen om mijn leven meer kleur te geven en mijn passies te omarmen. Ze heeft me echt geholpen om in contact te komen met mijn zielenmissie en mezelf te verlichten van binnenuit.

Lees meer

WELKOM VOOR JOUW REIS VAN VERANDERING EN GROEI

BEWUST LEVEN VANUIT WAT ECHT BELANGRIJK IS VOOR JE IS

Of je vastloopt in je leven, een andere richting wil inslaan of je vermoeidheid wil aanpakken. Samen zullen we jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten onderzoeken en nieuwe perspectieven ontdekken om jouw welzijn te bevorderen.

Ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar vervulling en balans.

  • Heb je een vraag voor mij?
  • Een coachingstraject starten?
  • Een holistische therapie/behandeling boeken?